Tila Tequila Sex Tape Holly Peers Naked Kate Moss Sex Tape Miranda Kerr Nude Lindsay Lohan Nude

SHOOTIST Photography

Have Canon, will shoot…

Dit is de Shootist


Begonnen in het gulden tijdperk met een Agfa Clack. Kostte destijds   f 25,00; bijelkaar gespaard van stuivers en centen. Niet alleen bestonden die toen nog, ze waren bovendien nog wat waard. Ongeveer 10 jaar later vervangen door een Canon SLR TL-b; een camera die tot op de dag van vandaag nog feilloos werkt. Was dan ook een ’tikkeltje’ duurder. Mede daarom pas in 2008 de overstap naar de digitale fotowereld gewaagd. Aanvankelijk voorzichtig. Met een instapmodel. Wel van Canon natuurlijk. Een EOS 400D met 18-55 kitlens om te proberen en te wennen. Al vrij snel toch ook maar weer nog betere objectieven aangeschaft. Met de aanschaf van een Canon EOS 7D in mei 2011 definitief gekozen voor digitaal.

Voorliefde voor Portret- en Modelfotografie. Goeie tweede is Landschappen en Natuur. Fotografeert, incidenteel, ook wel andere onderwerpen dan hier getoond. Fotografeert veelal op eigen initiatief, op verzoek of in opdracht, maar altijd alleen maar met plezier. Had, in zijn analoge dagen, altijd al een hekel aan het werk in de donkere kamer. Heeft ook nu nog niet echt veel op met fotobewerking en beperkt zich daarom tot het hoogstnoodzakelijke. Maakt mensen dus niet mooier dan ze zijn, maar fotografeert ze wel zo voordelig mogelijk.

Werkt op locatie of in de studio. Beschikt voor studio-opnamen over professionele apparatuur en een mooie ruimte. Ziet portret- en modelfotografie als een samenwerking tussen model en fotograaf. Maakt daarom duidelijke afspraken voor hij aan een fotosessie begint. Werkt alleen met modellen nadat die afspraken zijn vastgelegd in een contract. Werkt, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ouders of voogd, niet met minderjarigen. Werkt ook wel op basis van TFP/CD.

Treedt op tegen schending van zijn auteursrecht, het portretrecht van door hem gefotografeerden en het persoonlijkheidsrecht.