Tila Tequila Sex Tape Holly Peers Naked Kate Moss Sex Tape Miranda Kerr Nude Lindsay Lohan Nude

SHOOTIST Photography

Have Canon, will shoot…

Introductie


Shootist is een gepassioneerd fotograaf, die een professioneel niveau nastreeft.  Fotograferen is voor  hem een serieuze bezigheid, waarbij hij fotografie ziet als een voortdurend proces van ontwikkeling. Dat betekent veel lezen, regelmatig cursussen en workshops volgen, maar natuurlijk eerst en vooral… veel doen!

Het portfolio op deze site geeft een indruk van de fotovisie van Shootist. Erin zijn alleen die categorieën opgenomen, die hemzelf het meeste aanspreken. Wat niet wil zeggen dat hij zich met andere categorieën of onderwerpen niet, incidenteel, ook bezig houdt. De samenstelling van het portfolio is regelmatig aan verandering onderhevig, door vervanging van oude, of toevoeging van nieuwe foto’s.

Elders op de site is meer informatie over Shootist zelf te vinden.  Zoeken naar persoonlijke gegevens is vergeefse moeite, omdat die niet zijn opgenomen. Shootist houdt werk en vrijetijdsbesteding namelijk strikt gescheiden. Daarom ook is een eventueel (eerste) contact alleen mogelijk door middel van e-mail of Facebook.